zoomtext

Daniël

Sinds 1997 stimuleert de werkgroep gebed ‘Daniël’ op diverse manieren het gebed. Dit doet ze door het organiseren van gebedstijden en -dagen en het coördineren van gebedsgroepen. Gebed ‘Daniël’ zal de gemeente en diverse groepen stimuleren om gebed te vragen en u via het kerkblad informeren.

Jaarlijks wordt er een gebedsochtend voor de regio Waterland gehouden en wordt meegedaan aan de internationale week van gebed in januari.

Wilt u met ons meedenken in de werkgroep gebed, laat het ons dan weten.

Neeltje Honingh              654274      contactpersoon

Ochtendgebedsgroep

Deze gebedsgroep is gestart in 1993 met een vaste kern van bezoekers, maar met een open karakter. Naast gebed is er een stukje toerusting en weten we ons afhankelijk van Gods Geest. Welkom iedere week op woensdagmorgen van 9.00 uur tot 10.00 uur in de Opstandingskerk.

Neeltje Honingh             654274      contactpersoon

Gebedsgroep Zeven

Eenmaal per 14 dagen komen gemeenteleden bijeen in de Opstandingskerk om te bidden voor het gemeentewerk.

Gebed Extra

En kleine groep mensen is aangesloten bij een gebedscirkel. Deze gaat in werking als er een aanvraag is voor extra gebed. Heeft u gebedspunten, geef deze dan door aan Neeltje Honingh die u ook verder informatie kan geven over bovenstaande gebedsgroepen.

Ook kunt u gebruik maken van het kastje in de hal van de Opstandingskerk om uw gebedspunten in te leveren.

Mannengebedsgroep

Voorbeden uitspreken mag iedereen doen. Het is ook een zaak voor de ‘mannenbroeders’. We spreken met elkaar kort over een bijbels onderwerp en hoe dat ons leven raakt. Aansluitend is er tijd van gebed voor elkaar en de gemeente. We komen samen in de Opstandingskerk op de eerste woensdagmorgen van de maand, van 7.00 uur tot 7.45 uur.

Koos Groenewold           652274      contactpersoon

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2017-2018: Van de HEER is de aarde en alles wat daar leeft

Tien avonddiensten rondom het thema: Van de HEER is de aarde en alles wat daar leeft. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2018 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype