zoomtext

TOGETHER WORSHIP met REMCO HAKKERT

'Een dienst om nooit te vergeten'

Op zondag 18 februari om 19:00 uur organiseert de werkgroep Kerk naar Buiten een Together Worship-dienst in de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan in Monnickendam, die geheel verzorgd wordt door Remco Hakkert en zijn team. Deze dienst bestaat uit het samen zingen van de mooiste liederen (van hymns tot Opwekking), een woord en solo's van Remco, schriftlezing en gebed. De dienst is zó gevarieerd dat het jong en oud zal boeien. Er is ruimte voor getuigenissen vanuit de gemeente en/of vanuit het team. En prachtige liederen voor onze Koning zullen centraal staan.

Remco Hakkert is naast dirigent van diverse (jeugd-) koren vooral bekend als singer-songwriter waarbij hij zichzelf begeleidt op de piano. Zijn  composities worden graag gezongen door diverse jongerenkoren en ook steeds meer gemengde koren beginnen zijn werk te ontdekken. Hij treedt al jaren op met grote koren. Nadat hij de winnaar was geworden van een talentenjacht van de EO kreeg hij vooral bekendheid door zijn optredens door het hele land, maar ook door zijn regelmatige medewerking aan diverse TV programma’s (zoals Nederland Zingt) waar hij een graag gehoorde muzikale gast is! De rode thematische draad in zijn werk is zijn passie en liefde voor God en mens die hij op eigentijdse manier vertolkt en daarmee telkens diepe snaren weet te raken.

Kom het zelf ervaren! De toegang is gratis, maar u kunt de Together Worship dienst steunen met een gift in de collecte die tijdens de dienst wordt gehouden! We zien er naar uit om ook u te ontmoeten en samen Zijn naam te prijzen!

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype