zoomtext

Thema: Stil eens!
m.m.v. Sound 4 Life uit Hilversum

Collecte: Open Doors

Tijdens deze dienst gaat Ron van der Spoel voor en worden de muziek begeleid door Sound Life.
Ron van der Spoel is een voormalig predikant binnen de Protestantse Kerk in Nederland en politicus. Daarnaast is hij bekend van de beweging Passie voor Preken. Sinds juli 2011 is hij als trainer verbonden aan de organisatie Open Doors.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt en brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft zij training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. De stichting werkt wereldwijd in zo’n vijftig landen en wil westerse christenen betrekken bij de vervolgde kerk. Daarom houdt zij speciale campagnes, organiseert reizen naar gesloten landen en geeft zij presentaties in heel Nederland om de verhalen van vervolgde christenen te vertellen. Open Doors doet dit omdat ze gelooft dat wanneer één lid lijdt, alle leden meelijden (1 Korintiërs 12:26) en omdat ze gelooft in de zendingsopdracht (Matteüs 28:19) en dat alle deuren openstaan voor het Evangelie.
De Werkgroep Kerk naar Buiten en de diaconie bevelen deze collecte dan ook van harte aan. U kunt uw gift ook overmaken op NL08 INGB 0000 007733, t.n.v. Stichting Open Doors te Ermelo.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2017-2018: Van de HEER is de aarde en alles wat daar leeft

Tien avonddiensten rondom het thema: Van de HEER is de aarde en alles wat daar leeft. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2018 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype