zoomtext

De vierde zondag van Pasen, met als lezingen uit de Heilige Schrift: Ezechiël 34: 1-10 (profeten), I Johannes 3: 1-8 (brieven) en Johannes 10: 11-16 (evangelie). De preek zal vooral gaan over het geweldige gedeelte uit de Eerste Johannesbrief.

Wat ook geweldig is: deze morgen wordt Rachel Hilda opgedragen, dochter van Tom en Anna Sier-Groenewold. In de Rooms Katholieke kerk zal ze later gedoopt worden, maar we verwelkomen de kleine ook in onze Protestantse Gemeente, zegenen haar en brengen God dank.

En dat is nog niet alles: De Heilige Doop wordt deze morgen bediend aan Dexter Cornelis, zoon van Gudo en Mariët Stadt en aan Aron Henk, zoon van Hilko en Jolien Groenewold. Wat een voorrecht dat we dit samen mogen beleven, het dopen zien en daarmee ons ook onze eigen doop weer des te meer bewust zijn.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype