zoomtext

Afsluiting jaarthema
Mooi dat in de LPG diensten thema’s uit het jaarthema konden klinken! In de mediatieve sfeer van deze avonddiensten komen de onderwerpen weer anders tot hun recht dan in een lerende themadienst. Mooi ook dat de LPG band elke keer weer enthousiast en kundig deze diensten begeleidt en ons zo helpt om tot lofprijzing, aanbidding en gebed te komen. Mooi dat we in onze gemeente deze rijkdom aan avonddiensten hebben. Immers, ook de DMB diensten en de Taizévieringen dragen aan deze rijkdom bij. Wie nooit bij deze diensten komt, mist wel wat, dus: van harte welkom deze avond!
Bij alle muziek, zang en stilte luisteren we ook naar het magistrale eerste hoofdstuk uit de Bijbel, Genesis 1 en het begin van 2. We slaan niets over, geen detail kan worden gemist. We mediteren over ‘God en wereld, weefsel van relaties’.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype