zoomtext

De jaarlijkse Openluchtdienst van de Protestantse Gemeente Monnickendam op recreatiegebied Hemmeland wordt gehouden op zondag 8 juli om 10.00 uur. Voorganger is ds Paul Visser, Pionier-predikant van de Noorderkerk in Amsterdam. Zoals hij zelf zegt: “hij zoekt het gesprek over God op met mensen die er niet zo veel mee hebben en wil op een eerlijke manier ingaan op vragen en twijfels die er leven”.  Thema van de dienst is: “Het lijkt soms zo oneerlijk”.

Medewerking wordt verleend door gospelkoor Praise uit Loosdrecht. Dit koor is 17 jaar geleden opgericht en bestaat uit een enthousiaste groep mensen die door zingen en spelen het woord van God willen uitdragen.
Tevens is er een apart programma voor de kinderen. Voor de allerkleinsten is er kinderoppas.
Na de dienst kunnen we elkaar ontmoeten onder het genot van koffie, thee en limonade.
Op het Hemmeland is voldoende parkeergelegenheid en er is een toiletgebouw aanwezig.

Bij ongunstige weersomstandigheden wordt uitgeweken naar de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan 1-3. In dat geval luiden de kerkklokken. Let op de bewegwijzering.
Deze openluchtviering is een initiatief van de werkgroep Kerk naar Buiten van de Protestantse Gemeente Monnickendam.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype