zoomtext

Op deze tweede zondag in de herfst komen we ’s ochtends samen in de Opstandingskerk voor een bijzondere dienst. We maken een begin met een serie lezingen uit Exodus, het (paas) boek van de bevrijding van de Hebreeuwse slaven uit het donker van de slavernij. Een weg van bevrijding, waarop van alles gebeurt, onderweg naar het beloofde land. In Exodus 16 wordt verteld over het voedsel dat het volk krijgt in de woestijn, een geschenk van de HEER na heel wat gemopper. Voedsel voor telkens één dag … Daar gaan we over nadenken deze morgen.

In deze dienst nemen we afscheid van enkele ambtsdragers, die meerdere jaren het kerkenwerk in en buiten de kerkenraad mede hebben gedragen en geïnspireerd. Gelukkig kunnen we twee nieuwe ambtsdragers bevestigen en ook worden drie diakenen-rentmeester in hun taak bevestigd. Een bijzonder gebeuren!
De kinderen in de kinderkerk gaan verder met een aansprekend verhaal uit de Bijbel, zoals ze dat de laatste tijd gewend zijn.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype