zoomtext

STILTE-VIERING MET LIEDEREN UIT TAIZÉ
"Binnengaan in het koninkrijk van God" - dat hebben de bijbelvertalers gezet boven het gedeelte uit Marcus 10 dat we deze avond lezen. Over wat je moet doen om dat koninkrijk binnen te gaan - of hier op deze wereld al iets van dit koninkrijk te (laten) zien. We overdenken deze woorden in stilte, zoals gebruikelijk in deze diensten.
Deze zomer zijn weer verschillende mensen, jong en oud, uit onze gemeente in Taizé in Frankrijk geweest - en de liederen die we daar gezongen hebben komen zeker weer terug in deze dienst!
We mogen deze avond te gast zijn in de Doopsgezinde Vermaning aan het Weezenland. De viering begint om 19 uur, maar schrik niet en kom rustig binnen als u voor die tijd al muziek hoort, we beginnen voor de dienst al met zingen. Van harte welkom!

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype