zoomtext

Dienst met Belangstellenden met zendeling Jack Nugter en gospelkoor New Spirit

De Werkgroep Kerk naar Buiten organiseert op 21 oktober om 19.00 uur een Dienst met Belangstellenden in de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan 1 in Monnickendam. Thema van de dienst is 'Wat is het jou waard?'. Voorganger is Jack Nugter, 'zendeling in Valkenburg. Na veertien jaar Bolivia en bijna twee jaar Duitsland is hij sinds augustus 2016 terug in Nederland. Hij heeft het verlangen om Gods Woord te openen en te onderwijzen en gelooft nog steeds dat een geopend Woord licht verspreid, en dat het evangelie een kracht van God is tot zaligheid (behoud) voor een ieder die gelooft.

Muzikale medewerking wordt verzorgd door gospelkoor New Spirit uit Wormerveer,  een bekend geluid zowel binnen als buiten de Zaanstreek. New Spirit bestaat uit 17 zingende leden, begeleid op de piano door dirigent André Keessen. Daarnaast wordt het koor bij optredens begeleid door een combo. U bent van harte uitgenodigd om belangstellenden mee te nemen naar deze mooie dienst.

 

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype