zoomtext

INZAMELING WINTERKLEDING

Vorig jaar is de Diaconie geïnspireerd geraakt door een artikel in de krant. Er stond een oproepje voor het verzamelen van oude winterjassen en schoenen. Dit allemaal voor het goede doel. De diakenen dachten daarom: "Dit kunnen wij ook!". Wij hebben contact gezocht met de Regenboog en zij staan graag open voor onze spullen.
Dus heeft u nog winterjassen en/of schoenen liggen die u toch niet meer gaat aantrekken? En wilt u het goede doel een handje helpen? Kom op zaterdag 10 november tussen 10:00 en 11:30uur langs bij de Opstandingskerk en lever uw spullen in. Wij zitten voor u klaar! We brengen de spullen dezelfde dag nog naar de Regenboog, dus we hopen op een grote opkomst. Vooral heren jassen en schoenen zijn welkom.
Namens de Diaconie en de Regenboog alvast heel erg bedankt.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype