zoomtext

KOM! STA OP! VOLG HET SPOOR

We zien jullie graag in de ochtenddienst in de Opstandingskerk. Om 10.00 uur staan koffie/thee/limonade klaar en de World Servants verkopen eigengebakken ‘lekkers’! In de hal laten de knutselclubs zien hoe creatief zij het afgelopen seizoen aan het werk zijn geweest. Zij verkopen hun spullen en de opbrengst gaat naar The World Servants Monnickendam. Hoe mooi is dat!

Wat gaan we doen in de dienst?
De dienst begint om 10.30 uur. We volgen voetstappen met vragen en antwoorden. De jongeren komen aan het woord, gaan met jullie/u in gesprek; we zingen liederen onder leiding van de band The Rising. Bijvoorbeeld het lied: “I still haven’t found what I’m looking for” oftewel: “Ik heb nog steeds niet gevonden waar ik naar zocht”. Maar ook het lied: “Zoekend naar licht, hier in het duister, zoeken wij U, waarheid en kracht”. We zien en horen een verhaal dat Jezus vertelde, Hij wijst de weg en vraagt ‘volg jij ook dat spoor’? We bidden met en voor elkaar.
Kom jij ook?
Want spoorzoeken is doorzoeken!
Blijf geloven: Don’t stop believing

“Iemand ging je voor
Hij is de weg gegaan
volg daarom het spoor
wat Hij heeft laten staan!
Hou vol tot aan het eind
vanaf de eerste start
ik wens je veel geluk
diep, diep, diep in je hart!”

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype