zoomtext

Een bijzondere avonddienst in de Opstandingskerk: de zevende dienst over het jaarthema De weg van het gebed, in een reeks van tien avonddiensten.

Het subthema deze avond is ‘Ik weet niet wat ik bidden moet’. Paulus verzucht dat ergens in de Romeinenbrief en ook Jezus’ leerlingen tonen soms een verlegenheid rondom het gebed. Bidden is kennelijk niet een kunstje dat je wel even kunt leren. Bidden is een zoektocht, het gaan van een wèg. Daar gaan we deze avond over nadenken, in het kader van lofprijzing en … gebed! Veel zang en muziek dus, zoals altijd begeleid door de LPG band. En voor ieder die wil de gelegenheid om een persoonlijk gebed de vorm te geven van een brandend kaarsje.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2018-2019: De weg van het gebed

Tien avonddiensten rondom het thema: De weg van het gebed. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype