zoomtext

Daniël

Werkgroep Daniël stimuleert op diverse manieren de relatie met God. De Raad van Kerken zal met ons de internationale “Week van Gebed” organiseren. Ook wordt er aandacht gegeven aan de 50 dagen tussen Pasen en Pinksteren, in de vorm van een dag- scheurkalender.
Wilt u ons versterken in de werkgroep, laat het ons dan weten.

Simone Uittenbogaard     06 20532219
Doris Oosterbaan              651384
Annemieke Splinter          020 4033315

Ochtendgebedsgroep

Deze gebedsgroep is gestart in 1993 met een vaste kern van bezoekers, maar met een open karakter. Naast gebed is er een stukje toerusting en weten we ons afhankelijk van Gods Geest. Welkom iedere week op woensdagmorgen van 9.00 uur tot 10.00 uur in de Opstandingskerk.

Gebedsgroep Zeven

Eenmaal per 14 dagen komen gemeenteleden bijeen in de Opstandingskerk om te bidden voor het gemeentewerk.

Gebed Extra

Een kleine groep mensen is aangesloten bij een gebedscirkel. Deze gaat in werking als er een aanvraag is voor extra gebed. Heeft u gebedspunten, geef  dat  dan door aan Nanda Groenewold of Simone Uittenbogaard. Gebed Extra gebeurt onder strikte geheimhouding.

Ook kunt u gebruik maken van het kastje in de hal van de Opstandingskerk om uw gebedspunten in te leveren.

Mannengebedsgroep

Voorbeden uitspreken mag iedereen doen. Het is ook een zaak voor de ‘mannenbroeders’. We spreken met elkaar kort over een bijbels onderwerp en hoe dat ons leven raakt. Aansluitend is er tijd van gebed voor elkaar en de gemeente. We komen samen in de Opstandingskerk op de eerste woensdagmorgen van de maand, van 7.00 uur tot 7.45 uur.

Koos Groenewold           652274      contactpersoon

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2020 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype