zoomtext

Digitaal collecteren

Voor mensen die de kerkdienst thuis via Omroep PIM volgen is het mogelijk om digitaal een bijdrage te leveren aan de collecte via het platform: kerkbijdrage.nl.
Wekelijks zullen hier de collectes beschikbaar zijn waarbij u via iDEAL een bijdrage kunt geven. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gift over te maken op de eigen bankrekening van de diaconie NL 89 RABO 0354055437 onder vermelding van de naam van het doel. Het is mogelijk om t/m zaterdag uw bijdrage over te maken voor de collecte. Elke zondag is de start voor het nieuwe doel.

https://www.kerkbijdrage.nl/kerk/protestantse-gemeente-monnickendam

Collectedoel 9 – 15 Mei: Kerk in Actie NOODHULP 

Lichtpunten voor Syrische vluchtelingen
Van de miljoenen Syriërs die door de oorlog hun land zijn ontvlucht, zijn de meeste terecht gekomen in de buurlanden Libanon, Jordanië en Irak. Ze leven er in grote armoede. Door de economische crisis en de coronapandemie is het moeilijk om een nieuw bestaan op te bouwen. Kerk in Actie ondersteunt Syrische vluchtelingen en arme lokale families met een opleiding in sectoren waar veel vraag is naar personeel, of met het opzetten van een eigen bedrijf.  Daardoor worden ze minder afhankelijk van hulp en dat maakt hen weerbaarder.
Met uw bijdrage steunt u het werk van Kerk in Actie voor Syrische vluchtelingen, en andere noodhulpprojecten wereldwijd. Geef aan de collecte of maak een bijdrage over op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie  o.v.v. collecte Syrische vluchtelingen.
Meer informatie op www.kerkinactie.nl/syrischevluchtelingen.
Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken?

U kunt uw bijdrage overmaken via www.kerkbijdrage.nl

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Vanwege de coronacrisis zijn er geen activiteiten rondom een jaarthema.

icon

Agenda

13 Mei 2021
© 2021 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype