zoomtext

Nieuwsberichten:

- Rommelmarkt nieuws
- Openstelling Opstandingskerk
- Omroep Pim: wijziging 
- Inzameling voedselbank

- Hulp gevraagd

ROMMELMARKT NIEUWS 2022

Na een noodgedwongen stop van 2 jaar i.v.m. Corona zijn we weer begonnen met de voorbereiding van de rommelmarkt 2022. Traditiegetrouw de 1e zaterdag van september. We zijn als commissie inmiddels 2 keer bij elkaar geweest. De komende periode worden de vrijwilligers benaderd d.m.v. een flyer met alle informatie. Het beloofd weer een mooi evenement te worden. Er zijn diverse goede doelen voorgedragen door gemeenteleden.
We zijn bezig om te kijken of we de rommelmarkt iets praktischer kunnen inrichten en opstellen zodat we minder hoeven te slepen met de spullen.
Daarnaast  hebben we besloten om geen grote meubels en bedden matrassen meer op te halen. Deze nemen veel plaats in worden nauwelijks verkocht. Daarnaast neemt de kringloop Noppes ze niet meer mee. Wij zijn dan zelf verantwoordelijk voor de afvoer en de kosten die eraan verbonden zijn.
Gelukkig blijft er genoeg over om te verkopen en we verwachten weer een groot aanbod.
Vaste vrijwilligers krijgen automatisch bericht. Wilt u ook meehelpen op de ophaaldag, door de week met sorteren of achter een kraam op de rommelmarkt neem dan contact op met:

Wolly de Wit                                             Cor Huisman
Rommelmarkt & door de week             Ophaalactie
0299 651016                                             0299 651648
e-mail: wit.helmigh@ziggo.nl               e-mail: corhuisman51@hotmail.com

Openstelling Opstandingskerk in de zomermaanden

Gedurende de zomer maanden is de kerk geopend op de zaterdagen:
2-9-23 juli | 6-20 augustus | 10-17-24 september

Wekelijkse openstelling Opstandingskerk 

Wilt u een keer meehelpen bij de ontvangst op zaterdagmorgen de Koster Joke Karmelk coördineert en maakt het rooster:
koster.opstandingskerk@ziggo.nl of tel: 06-11480068

Omroep Pim via ander kanaal

Voor alle Kerk-TV kijkers: Omroep-Pim gaat naar een ander kanaal verhuizen. In de loop van april is Omroep-Pim op kanaal 46 te volgen (was kanaal 36).

Inzameling voedselbank

De maandelijkse inzameling voor de Voedselbank Waterland wordt in het tweede weekend van de maand gehouden. Levensmiddelen en verzorgingsproducten kunnen op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur worden afgeven bij de hoofdingang van de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan 1-3 Monnickendam en op zondag voorafgaand aan de kerkdienst. Nieuw vanaf heden is ook de inzameling van uw oude mobieltjes voor de Stichting Opkikker. Daarnaast kunt u ook uw oude brillen, kaarten en postzegels inleveren.
Ook wordt er weer ingezameld op de tweede zondag van de maand tijdens de kerkdiensten 

Hulp gevraagd

Bezoekteam wijk 2/4
Het bezoekteam is op zoek naar vrijwilligers die oudere gemeenteleden willen bezoeken of bellen in onze wijk. Zou u bijvoorbeeld 5 gemeenteleden willen bezoeken/bellen die jarig, ziek of eenzaam zijn? Of wenst u zelf contact met een contactpersoon van ons bezoekteam? Laat het ons weten. De contacten zijn conform de coronaregels van het RIVM.
Bel: Marion 06-23126588 of Lieske 0299-652544

Beeld en Geluid
Wegens het vertrek van enkele medewerkers is het team van Beeld en Geluid dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het team willen versterken. Het gaat om het bedienen van de beeld en/of geluidsinstallatie tijdens de kerkdiensten en eventueel rouw- en trouwdiensten. Je hoeft geen verstand van deze techniek te hebben want alles valt te leren. Lijkt het je leuk of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met:  

Adrie van Lopik,coördinator Beeld & Geluid Grote Kerk; tel. 06-10749574
Gijs Rebel, coördinator Beeld & Geluid Opstandingskerk; tel. 06-10980940

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Er zijn geen activiteiten rondom een jaarthema.

icon

Agenda

13 Aug. 2022
© 2022 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype