zoomtext

“Het goede leven”
Voor het eerst sinds de hervatting van de kerkdiensten in Monnickendam zal er op 20 september weer een Dienst met Belangstellenden plaatsvinden. Onze eigen predikant ds. Martien Pettinga zal voorgaan en vertellen over het thema “Het goede leven”. Couleur Locale zal onder leiding van Marjo van der Doel de muzikale bijdrage aan de dienst leveren door een aantal liederen uit hun uitgebreide repertoire ten gehore te brengen.

Net als voor de reguliere diensten is het wenselijk, maar niet meer noodzakelijk om via de website voor de Dienst met Belangstellenden te reserveren. Er kan helaas geen koffie en thee geserveerd kan worden, maar we maken er alsnog een mooie dienst van. We hopen u allemaal te mogen begroeten op 20 september!

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2020 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype