zoomtext

"GEVAARLIJKE WOORDEN" - STILTE-VIERING MET LIEDEREN UIT TAIZÉ

In de avonddienst lezen we twee Bijbelgedeelten. In de evangelielezing spreekt Jezus de mensen van zijn eigen dorp toe - en brengt het er maar nét levend af. Daarnaast lezen we hoe de profeet Jeremia door God geroepen wordt om te gaan spreken. Jeremia wil niet, hij vindt zichzelf te jong - maar dat is bij God geen reden om te zwijgen, integendeel!
Die lezing beantwoorden we met: stilte! Tijd om deze woorden te overdenken en om te bidden. En met liederen! Uit Taizé en Iona.
We mogen deze avond weer te gast zijn in de Doopsgezinde Vermaning aan het Weezenland. De viering begint om 19 uur, kom vooral binnen als u voor die tijd al muziek hoort, we beginnen voor de dienst al met zingen. Van harte welkom!

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype