zoomtext

Na de vóóraankondiging nu de echte uitnodiging voor een gezellige stamppotmaaltijd (boerenkool, hutspot, zuurkool als hoofdgerechten) in de Opstandingskerk, Graaf Willemlaan 3. U bent daar dus van harte welkom!
Tegen 18.00 uur al kunt u binnenlopen, om 18.30 uur begint dan de maaltijd. De ervaring leert, dat zo rond 20.00 uur de maaltijd wordt afgesloten. De onvermijdelijke kosten zijn nog te overzien: 10 euro per persoon, 25 euro per gezin.
Het zou fijn zijn als u vóór 8 februari uw deelname kunt bevestigen, liefst per e-mail naar Ineke Koops: koops2@xs4all.nl, dan wel telefonisch: 0299-651293 (bij haar afwezigheid kunt u op het antwoordapparaat inspreken) met vermelding van naam, adres, en het aantal personen dat deelneemt. Zit u verlegen om vervoer naar de kerk, neem ook dan contact met haar op. Er wordt dan vervoer voor u geregeld. We hopen u vrijdag 15 februari a.s. bij de maaltijd te mogen ontmoeten.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype