zoomtext

IN DE ZIEL VAN DE POLITICUS

Deze avond is Kerkplein Waterland de plaats van een gesprek met politiek actieve Waterlanders van diverse partijen. Niet over in de Waterlandse politiek al dan niet heikele kwesties, maar meer persoonlijk. Vandaar de titel van de avond.
Voor het algemeen belang stellen onze plaatselijke politici heel wat van hun eigen tijd, kennis en energie beschikbaar. Voor de centen hoeven ze het niet te doen en de waardering die ze krijgen is wisselend. Vandaar dat we die avond vragen gaan stellen als: wat drijft je? Wie of wat heeft het politieke vlammetje in je hart ontstoken? Kom je uit een ‘politiek nest?’ Wat hoop je met wat je doet te bereiken? Waarom juist voor deze partij? En ook: Hoe kijk je naar onze maatschappij, wat zijn je zorgen, wat hoop je?
De aanloop naar de Provinciale verkiezingen leek ons een heel goede tijd voor een avond als deze: zo komen we met elkaar in de stemming.

Dinsdag 12 februari, Lutherse kerk, Zuideinde. Tijd: 20.30-22.00 uur. Kerk open vanaf 20.00 uur. Collectebus bij uitgang.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype