zoomtext

EEN WESTERLING ALS HUISARTS IN KENIA

Tot 2012 was Harry Neijs huisarts in Broek in Waterland. Sinds dat jaar doet hij, samen met zijn vrouw Nel, gedurende twee periodes per jaar doktersdienst in een kliniek in Kenia, ongeveer 100 kilometer van Nairobi.
Wat til je daar van de grond?  Aan de hand van beeldmateriaal geeft Harry Neijs deze avond inzicht in wat er zoal aan plannen gerealiseerd kon worden. Hij vertelt op boeiende wijze over de tegenslagen en de voor een buitenstaander vaak duistere redenen van tegenwerking.
Maar ook is er de verbazing over wat wel van de grond kwam, zoals gezondheidsvoorlichting op scholen daar in de streek en een zogenaamd  ‘schoenen project’.

Woensdag 20 februari, Lutherse kerk Zuideinde. Tijd: 20.30-22.00 uur. Kerk open vanaf 20.00 uur. Collectebus bij uitgang.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2019 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype