zoomtext

Zondagavond Opstandingskerk: Dienst van lofprijzing en gebed. Altijd weer bijzonder om met de LPG-band mooie liederen te zingen, kundig en enthousiast begeleid door zangers en muzikanten. De laatste jaren koppelen we deze diensten aan het jaarthema, wat er weer een extra dimensie van meditatieve bezinning aan geeft.
‘In gesprek met Guido’ is het jaarthema. Niet een duik in het verleden, maar een gesprek met iemand die zijn leven over had voor het geloof en die nu als het ware bij ons aan tafel schuift om over geloof, hoop en liefde te spreken. Thema’s van alle tijden en plaatsen. Deze avond gaat het over ‘twee boeken’ (zoals Guido dat noemt), waaruit we God mogen leren kennen: het boek van de natuur, de schepping, en het boek van het Woord. We lezen daarbij Psalm 19. Van harte welkom!

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2020 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype