zoomtext

Ongeveer 9.50 uur beginnen we met het zingen van enkele Kerstliederen. De dienst begint om 10.00 uur in de Grote Kerk. Op deze eerste Kerstdag luisteren we naar een gedeelte uit het bekende Kerstverhaal uit Lucas, maar de nadruk ligt op de wijze waarop Johannes ons verhaalt van de komst van Jezus.  We zingen veel, o.a. samen met de Cantorij PGM onder leiding van Wim Dijkstra.

De kinderen zijn in de kinderkerk bezig met het project ‘Volg de ster!’, maar ook in de kerkruimte geven we daar aandacht aan; we horen een lied uit de Kerstmusical van gisteravond (Gloria!) en ieder die wil zingt gewoon mee met de kinderen. Zo vieren we met jong(er) en oud(er) het grote feest van Kerst. Van harte welkom!

Klik hier voor de liturgie van deze dienst.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2020 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype