zoomtext

FILMAVOND: HOTEL RWANDA

Rwanda staat bekend om haar grote genocide in de jaren 90. In een periode van 100 dagen werden bijna een miljoen mensen vermoord. Holocaust- en genocidewetenschappers nemen tegenwoordig déze genocide als exemplarisch voor hoe het mis kan gaan. Over het begin van deze genocide gaat de film Hotel Rwanda. Ondanks het zware onderwerp is het een indrukwekkende en mooie film, die wij u op zaterdagavond 14 december graag willen tonen. Voorafgaand zal een inleiding worden gegeven. Vanaf 19:00 uur bent u welkom in het jeugdlokaal van de Opstandingskerk. Om 19:30 uur zal de inleiding beginnen en om 20:00 uur de film.

De activiteit is geheel gratis, met een eventuele vrijwillige bijdrage op het eind. U kunt dus zo binnen komen lopen, maar zich ook (ter indicatie voor ons) aanmelden via worldservants_monnickendam@outlook.com of telefonisch via 0615075363. Dan heeft u gegarandeerd een lekkere stoel.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2020 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype