zoomtext

De voorganger in deze Dienst met Belangstellenden is ds. Martijn Rutgers, voorganger van Oase voor Nieuw-West in Amsterdam. Voordat hij actief werd als predikant in Amsterdam heeft hij rechten gestudeerd en is hij als publieksvoorlichter bij het ministerie van Justitie werkzaam geweest. Tevens is hij manager geweest van de Shelter, een christelijk jeugdhostel in Amsterdam. 
Muzikale medewerking zal worden verleend door het koor Anthem uit Amstelveen. Dit koor, bestaande uit 16 jonge leden, verleent regelmatig  medewerking aan kerkdiensten en geeft zelf ook enkele concerten per jaar. In kerkelijke kringen in en rond Amsterdam zijn ze graag geziene gasten, en zondagavond krijgt u de kans om van hen te genieten in de Opstandingskerk. We zien u graag op zondagavond 16 februari!

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2020 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype