zoomtext

Voorgangers: ds. Martien Pettinga, pastor Henk Bak en ds. Charlotte Kremer

Klik hier voor de liturgie van de dienst.

Klik hier om een bijdrage te leveren aan de collecte

Collectedoel 10-16 mei: DORCAS
Dorcas is een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking en noodhulp. We geloven in gerechtigheid en we zijn overtuigd van het prachtige potentieel in ieder mens. Niet ieder mens heeft dezelfde kansen en mogelijkheden. Daarom bieden wij hulp als de nood aan de man is. Daarom creëren wij kansen in situaties die kansloos lijken. Betere vooruitzichten in tijden die uitzichtloos lijken. Daarom helpen we mensen overeind als ze gevallen zijn. En bieden we perspectief voor de allerarmsten. We zien hen die ongezien zijn. Dat doen we vanuit Nederland, ver over onze landsgrenzen. Wij zijn daar waar het nodig is. Daar waar wij nodig zijn. Nooit vluchtig, maar altijd gericht op blijvende verandering. We geloven in de kracht van God. En daarom geloven we in de kracht van mensen. 

Met uw bijdrage in deze collecte geeft u ook hoop aan de allerarmsten. Namens hen, bedankt voor de steun! Meer informatie op www.dorcas.nl
U kunt uw gift nog tot en met zaterdag 16 mei overmaken via www.kerkbijdrage.nl

 

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2020 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype