zoomtext

voorgangers: pastor Henk Bak, ds. Eugène Baljet en ds. Martien Pettinga, met muzikale medewerking van Frank Keijzer

Deze dienst wordt uitgezonden vanuit de RK Kerk aan het Noordeinde. In de maand mei wordt in de katholieke traditie veel aandacht gegeven aan Maria, de moeder van Jezus. In deze viering is pastor Henk Bak de hoofdvoorganger en zal Frank Keijzer de muzikale bijdragen verzorgen.

Klik hier voor de liturgie van de dienst

Klik hier om een bijdrage te leveren aan de collecte

Collectedoel 17-23 mei: WWW-project 2020 - De Schuilplaats, Baan Phak Phing
Deze week (dus ook op Hemelvaartsdag) collecteren we voor het werk van Peter & Tatjana Bak in Thailand. Zij zijn inmiddels 13 jaar als vrijwilligers werkzaam in De Schuilplaats. In dit huis wonen Thaise meisjes in de leeftijd van 6 tot ruim 18 jaar die op jonge leeftijd seksueel misbruikt zijn. Peter & Tatjana geloven dat de meisjes met liefde en de juiste aandacht een goede basis krijgen voor een evenwichtig leven. Zij helpen hen lichamelijk, geestelijk, emotioneel en sociaal te herstellen, zodat ze later weer volledig kunnen integreren in de Thaise maatschappij. Ook een kans om een goede educatie voor hun toekomst en het bieden van veiligheid voor de meisjes in en om het huis en in de digitale wereld vinden Peter & Tatjana en het team van ‘moeders’ ook erg belangrijk. Hier komt uw hulp om de hoek kijken. Het doel van het project is namelijk: nieuwe computers voor hun opleiding, camera’s voor hun veiligheid en een goed werkend netwerk voor veilig internet gebruik.
Zie ook https://baanphakphing.nl/nl/   Alvast hartelijke dank voor uw bijdrage.

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Jaarthema 2019-2020: In gesprek met Guido

Tien avonddiensten rondom het thema: De Nederlandse Geloofsbelijdenis. Vijf van deze diensten hebben de vorm van een leerdienst, met sobere liturgie en uitvoerige preek, de andere hebben de vorm van diensten van Lofprijzing en Gebed met uitbundige zangen, begeleid door de LPG-band en nieuwere vormen van gebed, stilte en ritueel.

© 2020 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype