zoomtext

Ook in de avonddienst gaat ds. Pettinga voor, nu in de Opstandingskerk. Er zijn dan dezelfde beperkingen als ’s morgens. Dus is er veel deelname van alle kerkgangers door teksten en liederen samen te spreken, en zijn er enkele jongeren die, naast Gerda, muzikaal aan de dienst meewerken. We horen samenzang, maar dan via een CD, het kan even niet anders. Maar al met al kan zo’n viering onze ziel raken en is het een vreugde dat we weer bij elkaar mogen komen voor het Aangezicht van de Heer.
De lezingen zijn Psalm 43 en Romeinen 8, 18-23.

Klik hier voor de liturgie

Klik hier om een bijdrage te leveren aan de collecte

Collectedoel: Kerk in Actie – Actie Vakantietas
Een tas vol plezier voor kinderen in armoede
Maar liefst één op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Wanneer in de zomervakantie hun klasgenootjes op vakantie gaan, blijven zij achter. Geld voor leuke uitjes is er niet.
Samen met plaatselijke kerken wil Kerk in Actie 5.000 kinderen die in armoede opgroeien, verrassen met een vakantietas vol speelplezier. Kerk in Actie zorgt voor een vrolijke tas, lokale kerken vullen deze met leuke cadeautjes en kortingsbonnen voor bijvoorbeeld een ijsje, het zwembad of een pretpark in de buurt. Meer informatie is te vinden op www.kerkinactie.nl/vakantietas
Met de opbrengst ondersteunt Kerk in Actie onder andere organisaties die armoede, onder volwassenen én kinderen, bestrijden. Helpt u mee?

Terug naar agenda

Like & deel:

icon

Foto albums

Jaarthema

Vanwege de coronacrisis zijn er geen activiteiten rondom een jaarthema.

icon

Agenda

04 Aug. 2021
© 2021 Kerkplein Monnickendam | Admin | Contact webmaster
Site by: Webhype