Kerk naar BuitenZondag 20 augustus
– Picknicken na de dienst
Aansluitend aan de ochtenddienst willen we met wie het leuk vindt gaan picknicken op het Hemmeland. Het is een Amerikaanse Picknick, wat betekent dat iedereen zelf eten en drinken meeneemt en we al het lekkers samen delen. Een mooie gelegenheid om langer met elkaar door te praten over de dienst of kennis te maken met wie je niet zo goed kent. Informatie over tijd en exacte locatie volgt later.
Zaterdag 16 september – Running Diner “Schuif lekker aan!”
Vind je het leuk om gemeenteleden te ontmoeten tijdens een diner? Doe dan mee met het Running Diner op zaterdagavond 16 september. Een Running diner is een informeel eet-evenement waarbij deelnemers verschillende gangen nuttigen in verschillende huizen. Het voorgerecht wordt geserveerd bij een gastheer of -vrouw thuis, het hoofdgerecht op een tweede locatie en het dessert eten we gezamenlijk in de Opstandingskerk.
Binnenkort maken we een inschrijfformulier, waarop je kunt aangeven met hoeveel personen je mee wilt doen en welk gerecht je zou willen voorbereiden. Vervolgens wordt er een indeling gemaakt. Als de indeling rond is, hoor je voor hoeveel mensen je mag koken én bij wie je de andere gang gaat nuttigen.  Op de avond zelf is de grote verrassing wie er aanschuiven.
terug