Nieuws Werkgroep Kerk naar Buiten

Zondag 30 juni jl. hebben we de Openluchtdienst gevierd: een evenement dat elk jaar wel een beetje spanning met zich meebrengt, vooral als het gaat over het weer. Maar het weer was wederom goed: zon en wolken wisselden elkaar af zodat het goed toeven was op het Hemmeland. 
De werkgroep is momenteel bezig met het voorbereiden van:
• De kraam op de rommelmarkt van 07 september a.s.. Vorig jaar stond er een telefooncel en voor dit jaar zijn we bezig met een ander item waarmee we de aandacht willen vragen van de bezoekers: heb je even voor Mij?
• De kerkdiensten van 8 en 15 september waarin we terugkomen op de rommelmarkt. Hierover leest u later meer.
• Running Diner: de datum is vastgesteld op zaterdag 26 oktober. 
Het is een vorm van samen eten. Binnen een groep maakt een aantal mensen een voorgerecht, anderen maken het hoofdgerecht. De groep wordt verdeeld over de adressen waar de gerechten worden geserveerd. Als gast krijg je te horen waar je moet zijn voor het vooren hoofdgerecht, maar niet wie je disgenoten zijn en als gastheer/- vrouw weet je niet wie je gasten zijn, maar je kunt wel aangeven hoeveel gasten je kunt ontvangen. Dat leverde vorig jaar veel verrassende ontmoetingen en gesprekken op.
U kunt zich nu al opgeven via het e-mailadres van de werkgroep KnB.
• Sint Maarten, d.d. 11 november: viering in de Opstandingskerk. Hierover leest u later meer, maar alvast genoteerd: alle kinderen zijn welkom.
E-Mail: kerknaarbuitenmonnickendam@gmail.com
 
terug