Film met een goed verhaalMet elkaar naar een film kijken is niet alleen gezellig, maar levert dikwijls ook verassende zingevingsgesprekken op. Zaterdag 20 april staat onze volgende filmavond gepland met de mooie film 'The Old Oak'.
In een voormalig mijnwerkersstad staat 'The Old Oak', de laatste kroeg van het inmiddels vervallen plaatsje in Noord- Engeland. De lokale bevolking kan zelfs amper het hoofd boven water houden en ziet hun woonplaats steeds verder leeglopen. Kroegbaas TJ hoort zijn mopperende, vaste klanten zwijgzaam aan. Als dan de pub ook nog eens met een sluiting wordt bedreigd, zorgt de huisvesting van Syrische vluchtelingen in het stadje voor extra onrust.
Het belooft weer een film bijzondere film te worden. Aansluitend aan de film is er een nabespreking met een hapje en een drankje. Datum en tijd: Zaterdag 20 april – 19.30 Plaats: De Opstandingskerk (De keuze van de films zijn o.a. tot stand gekomen door diverse gemeenteleden/ vrienden van de Protestantse Gemeente Monnickendam)

Datum: zaterdag 20 april
Plaats: De Opstandingskerk
Tijd: 19.30 uur

 
terug