zondag 30 juni 2024 om 10:00

Hemmelanddienst; Hemmeland
Voorganger(s): ds. A. Noordijk

De jaarlijkse viering op het Hemmeland is altijd weer een bijzondere dienst: een kerk zonder muren en voor iedereen zicht- en hoorbaar. Het thema van de dienst is: “Geroepen om vrij te zijn”. Voorganger is ds. Alexander Noordijk. Medewerking wordt verleend door Jonny & the Jazzuits: een kwartet dat in 2011 is opgericht door Jonny Boston. Zij spelen en zingen gospel in een jazzsfeer.

Jonny Boston is geboren in Groot-Brittannië en woont inmiddels 16 jaar in Nederland. Hij speelt al van jongs af aan (jazz-)muziek: klarinet en saxofoon en is ook zanger. Hij is verbonden aan een kleine plaatselijke gemeenschap in zijn woonplaats nabij Amsterdam. Het geloof speelt een belangrijke rol in zijn leven: dat brengt hij via zijn muziek en getuigenis tot uiting. Deze dienst is tevens een zogenaamde generatiedienst, waarbij er ook een rol is voor de jongeren.
We vertrouwen op mooi weer en een goede opkomst. Voel je vrij om er bij te zijn!

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van koffie, thee en/of limonade. En hoe leuk zou het zijn als er iets lekkers meegebracht wordt door de gemeenteleden: bv een zelfgemaakte cake? Wij kijken uit naar de dienst en naar uw komst.

Werkgroep Kerk naar Buiten, Rudi de Waart, Renske Huisman, Alexander Noordijk, Ina Reijnders.

Deze dienst wordt niet uitgezonden op Omroep PIM.
 

terug